Η εταιρεία


Για παραπάνω από τρεις δεκαετίες, ξεχωρίζουμε στον χώρο του τζακιού χάρη στην προτίμηση που μας δείξατε και την πείρα που αποκτήσαμε.
Η εταιρεία "Τζάκια Μαλαμάς" ενημερώνεται για την εξέλιξη της τεχνολογίας και της αισθητικής του τζακιού στον ευρωπαϊκό χώρο και εφαρμόζει τις νέες τάσεις στο περιβάλλον σας. 
Με το εξειδικευμένο προσωπικό μας και τη σωστή τεχνογνωσία που μας διακατέχει, ντύνουμε τον χώρο σας με τα 42 διαφορετικά μοντέλα των πιο μεγάλων εταιρειών που διαθέτουμε λιτά αλλά και μοντέρνα υλικά.
Στην έκθεση μας, 3ο χλμ. ΠΕΟ Λάρισας - Βόλου, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από ενεργειακά τζάκια, τζάκια καλοριφέρ, λέβητες, σόμπες, θερμάστρες, τζάκια χωρίς καπνοδόχο κ.α. και όλα αυτά με δυνατότητα χρήσης πέλλετς, τα οποία μπορείτε να τα προμηθευτείτε από εμάς.
Η πολυετή πείρα μας και η ποιότητα των υπηρεσιών μας, επιφέρουν ένα άψογο λειτουργικό κι ασφαλές αποτέλεσμα.Kαθαρισμος καμιναδας
Αν απορείτε γιατί το σπίτι μυρίζει και οι τοίχοι μαυρίζουν, τότε η απάντηση είναι η καμινάδα σας.

Η εταιρία μας, παρακολουθώντας από κοντά την εξέλιξη της τεχνολογίας του τζακιού στον ευρωπαϊκό χώρο, εφαρμόζει τις πλέον εξελιγμένες προτάσεις σε θέρμανση και αισθητική τζακιού.

Διεύθυνση: 3ο χλμ Π.Ε.Ο.
Λαρίσης - Βόλου

(+30) 2410.571920

info@tzakiamalamas.gr